Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha van több javascriptem,...

Ha van több javascriptem, hogy tudom külön-külön megjelentetni?

Figyelt kérdés

ezek vannak jelenleg:

<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="script/background.js"></script>

<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="script/nevnap.js"></script>

<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="script/datum.js"></script>

<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="script/napszakkoszontes.js"></script>

Mert ha csak így rakom be, akkor mind felül jeleníti meg. Azt szeretném, hogy különböző helyen jelenítse meg. Van erre valami kód?

2012. okt. 2. 17:28
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtette odaírni, hogy HTML-ben próbálgatom és nem szeretnék még php-re áttérni...
2012. okt. 2. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Ebből rohadtul nem lehet látni, hogy mit is csinálnak a scriptek. Amit te ide biggyesztettél csak a sctiptek behúzása.

Egyébként nézz utána ezeknek és társaiknak:

InnerHTML

appendChild

append

prepend

Egyébként javascriptet nem igazán szokás megjeleníteni, esetleg php-vel szokás kimenetre küldeni.

Szvsz jobb lenne ha elővennél egy könyvet a js alapjairól, mert ahogy látom fogalamd sincs a kliens oldali programozásról.

2012. okt. 2. 21:38
 3/6 Drone007 ***** válasza:

Gyanítom, hogy ezek olyan kis szövegkiírós scriptek, nem igazán bonyolult programozási rutinok, amik célzott pozícióba küldik az eredményt.

A html body részébe oda tedd be ezeket a sorokat, ahol megjeleníteni akarod az eredményüket. Ez lehet akár egy paragrafus, vagy div belseje is.

2012. okt. 3. 10:10
 4/6 A kérdező kommentje:

background=10 képet cserél automatikusan

nevnap= kiírja a névnapot

datum= kiírja a dátumot

napkoszontes= napnak megfelelően köszön

nagyon nagy dolog lett volna kikövetkeztetni -.-

2012. okt. 3. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, nagy dolog kikövetkeztetni, mivel a js függvényekből még mindig nem mutattál semmit.

Már leírtam, hogy a beillesztett kódod csak behúzza az összes js-t.

2012. okt. 3. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:
írj privben mailcímet és elküldöm
2012. okt. 3. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!