Ha van több javascriptem, hogy tudom külön-külön megjelentetni?
ezek vannak jelenleg:
<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="script/background.js"></script>
<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="script/nevnap.js"></script>
<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="script/datum.js"></script>
<script type="text/javascript" language="JavaScript" src="script/napszakkoszontes.js"></script>
Mert ha csak így rakom be, akkor mind felül jeleníti meg. Azt szeretném, hogy különböző helyen jelenítse meg. Van erre valami kód?
Ebből rohadtul nem lehet látni, hogy mit is csinálnak a scriptek. Amit te ide biggyesztettél csak a sctiptek behúzása.
Egyébként nézz utána ezeknek és társaiknak:
InnerHTML
appendChild
append
prepend
Egyébként javascriptet nem igazán szokás megjeleníteni, esetleg php-vel szokás kimenetre küldeni.
Szvsz jobb lenne ha elővennél egy könyvet a js alapjairól, mert ahogy látom fogalamd sincs a kliens oldali programozásról.
Gyanítom, hogy ezek olyan kis szövegkiírós scriptek, nem igazán bonyolult programozási rutinok, amik célzott pozícióba küldik az eredményt.
A html body részébe oda tedd be ezeket a sorokat, ahol megjeleníteni akarod az eredményüket. Ez lehet akár egy paragrafus, vagy div belseje is.
background=10 képet cserél automatikusan
nevnap= kiírja a névnapot
datum= kiírja a dátumot
napkoszontes= napnak megfelelően köszön
nagyon nagy dolog lett volna kikövetkeztetni -.-
Igen, nagy dolog kikövetkeztetni, mivel a js függvényekből még mindig nem mutattál semmit.
Már leírtam, hogy a beillesztett kódod csak behúzza az összes js-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!