PHP-ben ez lehetséges?
Egy olyan lapot szeretnék készíteni, hogyha csatlakoztatok egy webkamerát a gépemhez, annak a képét lehessen látni.
(esetleg ha az előző lehetséges lenne, gombnyomásra képeket is lehet készíteni, ami el is mentődik?)
Nem, valamilyen kiegészítő nyelvre szükséged lesz. Talán JS-sel meg lehet csinálni, de flash + AS biztos megoldja, mert ilyenek vannak.
Ha nem kell folyamatos kép, akkor is meg kell oldani, hogy a kamera valahova tegyen le egy-egy képet, amit PHP-vel budsz tölteni.
értem köszönöm a választ
a javascript-hez úgy ahogy értek abban hogyan lehet megoldani?
a flash-t nem ismerem.
folyamatos képet lenne jó látni. vagy esetleg van valami program amivel lehet nézni a laptopra kötött webkamerám folyamatos képét? mert csak én szeretném látni locolhost-on:D.
régen windows xp-n azt hiszem úgy volt hogy a sajátgépre mint meghajtó kijött a kamera, és rákattintottam akkor tudtam nézni.
nem kell webes elérés, csak én akarom nézni. csillagászati teleszkópra tenném, a kamerát, és így nézném. a böngészős ötletem úgy támadt hogy hátha tudnék csinálni magamnak egy ilyen lapot, vagy esetleg van kész kódrészlet, hogy ne keljen szoftver hozzá.
de ha jobban belegondolok a webkamerához lehet adnának ilyen szoftvert.
Ha meg nem akkor van 1001 féle.
Ha van egy kalapácsod, nem kell mindent szegnek nézni ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!