Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PHP-ben ez lehetséges?

PHP-ben ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Egy olyan lapot szeretnék készíteni, hogyha csatlakoztatok egy webkamerát a gépemhez, annak a képét lehessen látni.

(esetleg ha az előző lehetséges lenne, gombnyomásra képeket is lehet készíteni, ami el is mentődik?)

2012. szept. 26. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, valamilyen kiegészítő nyelvre szükséged lesz. Talán JS-sel meg lehet csinálni, de flash + AS biztos megoldja, mert ilyenek vannak.

Ha nem kell folyamatos kép, akkor is meg kell oldani, hogy a kamera valahova tegyen le egy-egy képet, amit PHP-vel budsz tölteni.

2012. szept. 26. 11:51
 2/5 A kérdező kommentje:

értem köszönöm a választ

a javascript-hez úgy ahogy értek abban hogyan lehet megoldani?

a flash-t nem ismerem.

folyamatos képet lenne jó látni. vagy esetleg van valami program amivel lehet nézni a laptopra kötött webkamerám folyamatos képét? mert csak én szeretném látni locolhost-on:D.

régen windows xp-n azt hiszem úgy volt hogy a sajátgépre mint meghajtó kijött a kamera, és rákattintottam akkor tudtam nézni.

2012. szept. 26. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak nézi akarod magad v. valami oka is van a webes elérésnek?
2012. szept. 26. 15:10
 4/5 A kérdező kommentje:

nem kell webes elérés, csak én akarom nézni. csillagászati teleszkópra tenném, a kamerát, és így nézném. a böngészős ötletem úgy támadt hogy hátha tudnék csinálni magamnak egy ilyen lapot, vagy esetleg van kész kódrészlet, hogy ne keljen szoftver hozzá.

de ha jobban belegondolok a webkamerához lehet adnának ilyen szoftvert.

2012. szept. 26. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha meg nem akkor van 1001 féle.

Ha van egy kalapácsod, nem kell mindent szegnek nézni ;-)

2012. szept. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!