Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Meg lehet nézni valahol a...

Meg lehet nézni valahol a weboldalon, hogy ki mikor lépett be rendszergazdaként utoljára?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy weboldalt egy éves ingyenes karbantartással ami most lejárt és egyből tönkrement a weboldal.A srác persze most már csak pénzért javítaná meg.Nekem nem adta meg az adminfelületre való belépéshez a jelszót ,így én csak a termékeket tudom kezelni.Ha ismét jó lesz,akkor meg tudom nézni valahol,hogy belépett e ő is a tegnapi nap folyamán(akkor ment tönkre) amikor semmi köze nem lett volna már hozzá.

2012. szept. 22. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha másból nem IP címből meg tudjuk jósolni, hogy milyen weblapról van szó, az milyen logolási rendszer használ, illetve, hogy belépett-e az illető. Ennyi elég v. megpróbáljuk a lottó számokat is meglátni?
2012. szept. 22. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

elnézést nem csak a témához szólok de mit kell egy weboldalon karbantartani? valaki leírná nekem?

amúgy a rendszertől függ hogy írja-e, de ha maga ez az ember programozta lehet nem találta fontosnak ha érted:D ha valami előre megírt sablont használ pedig típustól függ meg kell nézni hátha írja.

2012. szept. 22. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy írták már, rendszer függő, de valószínűleg nem loggolta a cucc a belépéseket, ha a programozó csinálta.

Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy kicsit át lettél verve, mert ha kész egy oldal és nincs új vagy fejlesztendő dolog és a termékeket is te teszed fel, akkor kb 0 meló van a karbantartással.

2012. szept. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!