Átlátszóság beállítása pl 50% -os egy weboldalon szövegdobozként hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
van egy ingyenes weboldalam, a háttérkép fixen van beállítva, de középre ahova a szövegrész kerül szeretnék egy szövegdobozt/táblázatot ami áttetsző fehér. ilyesmire gondoltam : [link]
itt ugyan a keret került áttetszővé
hogyan tudnám ezt megoldani?
nézelődtem és rájöttem hogyan kell a táblázatba hátteret betenni, ez is szuper lenne de egy áttetsző fehér hátteret hogyan tudok készíteni?
Kezdő vagyok, remélem tudtok segíteni
2012. júl. 2. 04:59
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Valamelyik képszerkesztőben (pl photoshop) csinálsz egy 10x10 pixeles fehér kockát. Az átlátszóságát leveszed modjuk 50%-ra, és elmented *.png formátumba.
Nagyobb nem kell, ki fogja tölteni a teljes hátteret.
3/4 anonim válasza:
Az oldal, amit küldtél egy átlátszó png-t használ:
4/4 anonim válasza:
Az oldalon egy lekerekített keret van, nincs átlátszó kép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!