Wordpress oldalamnál hogy tudok a sablonom menüjének opcióihoz hozzáadni, elvenni, átnevezni?
Figyelt kérdés
Mindent kipróbálgattam már, de nem sikerült.2012. szept. 18. 18:05
1/6 anonim válasza:
A Page-k adják a menüt, azokat bizergáld.
2/6 A kérdező kommentje:
Ott sem tudom beállítani, csak egy kép van ott minden oldalnál, és azt írja, hogy ne távolítsam el a képet hacsak nem értek hozzá.
2012. szept. 18. 19:02
3/6 anonim válasza:
És azt milyen plugin csinálja? Vagy hostolt wp oldal a wordpress.com-on?
4/6 A kérdező kommentje:
a plugin wp ecommerce, de lehet, hogy a sablonnal van valami, mert menüknél ki sem írja, hogy lehet választani menükből, pedig az oldalon van egy menü. A sablon egy woothemes sablon, valami mystile. Vagy a sablon és a plugin nem szereti egymást? Nagyon új még nekem ez a wordpress.
2012. szept. 18. 22:21
5/6 anonim válasza:
Nem értem. Mit akarsz pontosan?
A wordpress dashboard elég egyszerű. Menü alatt pontosan mit értesz? Nem tudod megmutatni?
6/6 A kérdező kommentje:
Nehéz leírni pontosan, de a menükkel kínlódok. Hozzáadni, elvenni már sikerült. De átnevezni egy menüpontot már nem tudok. Csak ha csinálok egy új menüpontot, és én nevezem el, és teszem be a menübe, úgy sikerül.
2012. szept. 19. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!