A wordpress oldalamat lehet valahogy dreamweaverben szerkeszteni?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, legelső wordpress oldalam.2012. szept. 8. 21:32
1/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Kód nézetben szépen átírod a weblap kódjait. Mivel sok szerver oldali script van benne, ezért az így generált html kimenetet nem fogod közvetlenül látni.
Programozási ismeretek nélkül dinamikus weblapot csak kókányolni tudsz.
2/5 Argloss válasza:
Ha csak egy témát szeretnél egyszerűen készíteni hozzá, akkor azt az Artisteer programmal megteheted viszonylag kevés ismerettel is.
3/5 A kérdező kommentje:
De hogy nyissam meg a wordpresses weblapom dreamweaverben? Merthogy 0fees.net-es ingyenes tárhelyem lett, és oda automatikusan feltették nekem a wordpresst, így a gépemen semmilyen fájl nincs, tehát nincs mit megnyitni. Bár lehet hogy én vagyok tudatlan.
2012. szept. 9. 09:37
4/5 anonim válasza:
A honlapok fájlokból épülnek fel, végső soron..
A hely, ahol a fájlok vannak, az a te tárhelyed..
ha szerkeszteni akarod, akkor azt kell elérni, hogy a te gépeden legyen..
ezt úgy oldod meg, hogy FTP-n átmásolod-majd szerkeszted-majd visszamásolod.
Total Commandered biztosan van, az teljesen alkalmas erre a műveletre, tehát:
így kell; a szükséges adatokat elvben megkaptad a szolgáltatódtól.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. szept. 9. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!