Szerintettek milyen a weblap?
Annyira ocsmány a helyesírásod, annyira nyüzsögnek a hibák a szövegekben, hogy másfél sor elolvasása után becsuktam az oldalt.
Röviden és tömören: egy újabb szemét, amire kár a Föld energiakészletét pazarolni.
"javascript futtatás"
azért vannak itt olyanok akik keményen osztják azt észt, de fingjuk sincs az egészről :)
Kedves Monithun!
Ha üzeneted nekem szólt? 12#
Mielőtt ki szeretnél oktatni valakit, ajánlom figyelmedbe a helyesírást mint segédeszközt hozzá. (És igen, ebben az esetben a mint elé nem kell vessző.)
Amit én írtam: "méret, adatbázis, Javascript, PHP futtatás stb."
Amit te írtál: "javascript futtatás". Helyesírás alapfejezet: Ha az állítmány több "szereplőre" vonatkozik egy felsorolásban, akkor így írjuk: méret, adatbázis, javascript-, PHP futtatás. Azaz kötőjellel!
Ahogy a futtatás nem vonatkozott a méret futtatására sem, úgy a JS-re sem. Mindössze annyit értettem alatta, hogy sok ingyenes szolgáltató nem engedélyezi a JS használatát. Különösen az átirányítások miatt stb. De ezek csupán felsorolások voltak, a kérdező úgysem érti, ellenben utána tud nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!