Szerintettek milyen a weblap?
"Nagyon kénne az a három pont "
Ő csak elgépelte, de ez a "kénne" durvább:)
Amúgy meg semmi kreatív nincs benne ahogy fentebb felvázolták.
Itt mindenki zseniális :) utolsónak: helyesírás és nem helyes írás, félregépelés és nem félre gépelés :) :D Ajánlom mindenki figyelmébe: [link]
Utolsó! remélem te is bírod a kritikát! :)
Kérdező előtti vagyok. Csak most néztem meg a lapodat:
1) tippem: hagyd a fenébe ezt az írást dolgot úgy 5 évig! Vegyél a kezedbe helyesírási szótárt, szabálygyűjteményeket, és tanulj! Már a menüsorban ezt olvasom: válogatot! érdekeségek! Az első válogatoTT, azaz két t! A második érdekeSSégek! Azaz két s!
Ilyen borzasztóan sz@r helyesírással mégis mit vársz?
2) Tippem: Ez a gusztustalanul hosszú, ráadásul megjegyezhetetlen domain név a kukába való.
3) Tippem: Minek próbálkoztok állandóan olyan weblapokat "alkotni", amelyeken csak lopott tartalmat tudtok közzétenni? Nem vagy újságíró, kvázi csak más sportoldalakról összeszedett cikkeket írsz át, ráadásul pocsék stílusban és a helyesírást láthatóan meghagyva azoknak, akik tudnak írni.
4) Tippem: Miután 5 év alatt megtanultál rendesen írni, ennyi idő alatt vélhetően weboldalt szerkeszteni alap szinten, nem csupán egy webnode nevezetű akármivel, hozzáfoghatsz a saját site-odhoz, amihez eredeti, nem másolt ötletet is fel tudsz mutatni.
5) Tippem: legyen a weboldalad eleinte egy szűk réteget megcélzó, de egyedi és első forrású site. Ebből aztán, ha jó az alapötlet, kinőheti magát, de arra sincsen semmi garancia.
6) Tippem: miután ezzel megvagy, írj más blogokba, fórumokba hasznos hozzászólásokat, tanácsokat aláírással, mint én is:
Oldalam egyedi ötlet alapján, nem másolt tartalommal, nem lopott design-nal, nem átvett aktuális trendekből készült: hosszú munka eredményeként. (Ez legalább a huszadik arculat, ami már mindenki számára elfogadhatóvá vált.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!