Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ingyenes/olcsó webtárhely?

Ingyenes/olcsó webtárhely?

Figyelt kérdés
Sziasztok, csak úgy hobbiból van egy honlapom, ingyenes webtárhelyen, de csak 500mega a tárhely és többre lenne szükségem. Van esetleg olyan ahol nagyobb, vagy esetleg ilyenkor fizetőset kell keresnem? Ha igen, melyiket ajánljátok, meg milyen árban vannak, nem vagyok jártas ebben, így örülnék ha tudnátok részletes válaszokat adni... Köszi szépen

#webtárhely #fizetős webtárhely
2012. szept. 3. 17:32
 1/6 Drone007 ***** válasza:

Vannak külföldi ingyenes webszolgáltatók, amelyek elég nagy tárhelyet is adnak (~5Gb), de a hátrányuk, hogy az eléréük néha akadozó, és lassú.

byethost, 000webhost

Ha fizetősben akarsz inkább elgondolkodni, számíts rá, hogy havi 1000-2000Ft-ot elkérnek nagyobb (~10Gb) tárhelyekért.

2012. szept. 3. 17:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Az elsőre 1giga, a másodikra 1,5gigát ír. Azt írtad, hogy kb 5 giga. Én néztem félre, vagy csak rosszul emlékeztél. Ha volna nagyobb tárhely, mint pl 5giga ingyenes, akkor az jó volna, nem volna gond, ha néha nem jó az oldal.
2012. szept. 3. 18:17
 3/6 Drone007 ***** válasza:

Régebben a byethost még 5,5Gb-t adott, de úgy tűnik visszavették.

Itt nézelődj:

[link]

Olyat keress, aminek magas ratingja van, ad subdomaint, és reklámmentes. Az adatok nem mindig pontosak a listán!

2012. szept. 3. 21:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia, köszi ez nagyon hasznos link.

A subdomain amúgy mit jelent?

Elvileg itt a felsoroltakban vannak korlátlan tárhelyek is. Pl rámentem hogy rating alapján sorolja és a 3. (X10Hosting) 124-es ratinggal reklám nélkül korlátlan tárhellyel van írva. Ezeknél tényleg korlátlan a hely?

2012. szept. 4. 08:38
 5/6 Drone007 ***** válasza:

Csak akkor tudod meg pontosan mit ad, ha felkeresed a weboldalukat. Ott lesz a link is.

A subdomain szolgáltatás azt jelenti, hogy nem kell rendelkeznek saját domain névvel - amit pénzért kell regisztráltatni egyébként -, hanem a tárhely szolgáltatója a saját domainje mellett ad neked egy al-nevet. Ilyen pl az atw is pl: enoldalam.atw.hu ez egy al vagy subdomain.

2012. szept. 4. 19:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindent, sokat segítettél! Megnézem egyesével akkor, amelyik jobbnak tűnik!
2012. szept. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!