Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit csináljak, hogy növeljem...

Moncsi_csi kérdése:

Mit csináljak, hogy növeljem az oldalam látottságát?

Figyelt kérdés
ha facebookra kilinkelem senki nem nézi meg
2012. aug. 30. 18:30
 1/5 A kérdező kommentje:
ki törölget bele az én kérdésembe? írjon ki más.. én kiváncsi bagyok a kommntekre. :P
2012. aug. 30. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Hirdesd. Egyébként nem mondtad, hogy milyen oldalról van szó, Facebookos-os oldal, blog stb. Mert nem mindegy. Egyébként, ha már kismillió egyezer olyan oldal van, ne csodálkozz, hogy nem olvassák, meg ha személyes blogról van szó akkor meg pláne.
2012. aug. 30. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:
blospotos. www.poppy-polo.blogspot.com de a témáján még most gondolkodom. vmi jó ötlet?
2012. aug. 31. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Hu. Na az első gond, hogy a téma nincs kikötve. Ha csak random témákról írsz, nem lesznek visszajáró látogatóid. Másrészt a design-on változtatni kell, eléggé össze-vissza.
2012. aug. 31. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:
megfogadtam a tanácsot és kösziiiii tényleg többen nézik már többen mint 400an voltakk!
2012. szept. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!