Valainek van eladó extra.hu-ja?
Az extra.hu ingyenes... minek neked eladó weboldal?
Vagy már fizetni kell érte?
Csak már kb. 1 éve nem lehet rá regisztrálni, én is szerettem volna azóta, a többi ingyenes nem olyan jó.
Viszont a nevet meg lehet változtatni? Ha valakinek lenne egy felesleges, pl. leghulyebbweboldal.extra.hu néven, akkor az is kellene? :D
ahha nekem mind1 milyen a címe.:D megváltoztataom.xD
bocsi az elözöknek csak nem tudk regizzni ha tudnék nem írtam volna ki.:)
Én írtam az ügyfélszolgálatnak egy e-mailt, mivel az extrát tartom közel s távol az egyik legjobb ingyenes webhelynek, viszont nekem is feltünt, hogy közel egy éve nem tudok rá regisztrálni. És tudod mit válaszoltak?
Arra a kérdésre, hogy mégis meddig szünetel még a regisztráció átalakítás miatt, nem igazán adtak választ, csak hogy ez van. Viszont vásárolhatok ingyenes tárhelyet, mivel ha veszek egy domaint, kivételt tesznek, és regisztrálhatok.
Erre varrj gombot :)
Hát nem tudom mi volt/van olyan jo az extrában, de nézőpont kérdése, hogy mi jo meg mi nem... mindenestre itt van egy szerintem jobb mint az extra.hu tárhely:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!