1/11 anonim válasza:
veszel domaint, tárhelyet, majd megkérsz egy webfejlesztőt, hogy készítsen neked, elmondod milyet szeretnél, és szépen kifizeted.
2/11 anonim válasza:
Vagy regisztrálsz egy ingyen tárhelyet és elkezdesz HTML-t és CSS-t tanulni.
3/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen weboldalt szeretnél csinálni. Pl. mindenkilapján és egyéb sablon oldalakon a kezdő 10-12 éves gyerekek is játszva csinálnak egy honlapot, mindenféle informatikus tudás nélkül. Gondolom Veled is ez a helyzet, miután profi informatikusnak ilyet nem kell kérdeznie...
4/11 anonim válasza:
mondjuk az sem mindegy, hogy mire kell a weboldal. Mert ha profit szeretne az ember, hogy mások megtalálják, akkor felejtse el az ingyenes sablonokat, azok semmire nem jók, nem lehet őket optimalizálni.
5/11 RhisiartK válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
mi az a CSS ? counter strike source ? :D de azért köszi mindenkinek 13 éves vagyok
2012. aug. 27. 09:28
7/11 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, meg nem is webfejlesztő, de még én is tudom, mi az a css... nagyon sok tanulnivalód van még. Ha jó vagy matekból, még akár programozó is lehet belőled.
8/11 A kérdező kommentje:
az leszek ! :) számétógépes játék,film,és mese programozó :D meg fogom csinálni a Terminator 4 Armageddont ha nem lesz :) ok ?
2012. aug. 27. 12:09
10/11 RhisiartK válasza:
Gondolom csak viccből kérdezted meg, hogy mi az a CSS. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!