Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blog keszitesbe tudna segiteni...

Blog keszitesbe tudna segiteni valaki?

Figyelt kérdés

Kicsit sok kerdesem lenne.

Keszitettem egy blogot, eddig ez az elso es amugy sem ertem magam erossen az ilyen dolgokban

Eloszor is azt vettem eszre mikor beirom googleba az oldal nevet nem kapom sehol, hogyan tudnam azt megcsinalni, hogy mikor valaki beirja googleba az oldal nevet az en blogom legyen benne az elso 10-20 talalatba?

Akkor halottam valahol, hogy Bloggal lehet penzt keresni ha nagy a latogatotsaga. Ez hogy megy? Hol tudom felvenni a penzt ha eleri azt a bizonyos menyisegu latogatotsagot?

Vagy hallotam, hogy ha raksz ki a blogodra hirdetest akkor azok utan is kapsz penzt, hogyan kell reklamokat kitenni?

2012. aug. 21. 14:50
 1/1 anonim ***** válasza:

A nagy látogatottság önmagában nem elegendő, tenni kell ki reklámokat, aztán ha elegen rákattintanak abból lesz a pénz!!!

A googleban való megjelenésre várni kell egy kicsit, nézdd meg , hogy a beállítások rendben vannak-e.

Dolgozz rajta, ha már lesz olyan ezer látogatód naponta, akkor érdemes a reklámlehetőségek után érdeklődni.

2012. aug. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!