PHP-ban tudnátok segíteni mi a hiba?
Sziasztok!
PHP-t tanulok és valami miatt a képen látható kód hibás. A mysqli_close... részt már nem érzékeli és egyszerűen a böngészők kidobják az oldalra, mint szöveg. Az a baj hogy más PHP kódoknál is így van, az első echo parancs utáni "/>" mögötti részeket már egyszerű szövegként kiiratja a képernyőre. Mit csinálok rosszul? WAMP,XAMPP mindkettő így viselkedik.
ahogy én látom első ránézésre, a kóddal nincs hiba.
próbáld meg az utolsó sorba hogy:
echo "Email sent to: $to <br />";
ui.: a mysqli sem a legkötelezőbb dolog még:) mysql is lehet csak simán
próbálgasd:)
kérdező:
nem gondolkoztál el még azon , hogy ha <?php ra teszed az egeret akkor miért nem ?> teszi a végét?
az első válaszoló helyesen mondta de én mégis ezt javaslom <br> nekem valamiért ez jobban tetszik!
üdv!
Az $msg változó meghatározásánál lesz valami gubanc.
Ha kicsit natívabban programoznál, átláthatóbb lenne a hiba. Pl: php változókat nem injektálunk ilyen durván szövegbe!
így használd:
$msg = "Dear ".$first_name." ".$last_name.", \n".$text;
Remélhetőleg így már menni fog.
Kedves Márk!
Kérlek nézz utána az XHTML natív kódolásának. Minden (MINDEN!) html tag lezárandó a natív forma szerint (beleértve a meta tagokat, br tagokat, inputokat, sőt még az img tagot is!).
Köszi mindenkinek.
nem gondolkoztál el még azon , hogy ha <?php ra teszed az egeret akkor miért nem ?> teszi a végét?
Dehogynem és nem jövök rá hogy miért ! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!