E107 portálrendszer regisztráció hiba?
Sziasztok
Olyan problémám van,hogy ugye feltelepítettem a weboldalamra a e107 portálrendszert.Minden okés,csak annyi a baj hogy regisztráció kicsikét bugolódik
Ugye itt van hogy meg kell erősíteni azt hogy el-e múltam 13éves.És itt valamiért ezt a cuccot dobja ki:
"Erősítsd meg, hogy 13 éves, vagy idősebb vagy.{SIGNUP_COPPA_FORM}"
Itt általában tudtommal úgy van,hogy ki kell pipálni hogy Igen,vagy Nem.De itt semmi hasonló nincs
Mi lehet a probléma oka?:O
Próbáld meg azt, hogy kikapcsolod a funkciót, majd újra elindítod.
Ha nem jó, akkor lehet a regisztráció php fájljába kellene belepiszkálni.
Sajna kezdö vagyok, de majd ránézek. :)
Hát sajnos a regisztrációnk így se nagyon teszi a kötelességét,azért köszi :)
Ezt a "Erősítsd meg,hogy 13 éves,vagy idősebb vagy cuccot nem lehet kivenni?
Nálam az admin területen belül a Beállításokra kattintva a Felhasználók/Üzenetek opción belül pedig a "COPPA használata a regisztrációs lapon?
További információkért kattints ide" résznél lehet kiütni.
Kivettem,de újabb problémák vannak,mégpedig:
{SIGNUP_FORM_OPEN}
{SIGNUP_SIGNUP_TEXT}
Felhasználónév, jelszó: kis és nagybetűk nem azonosak
{SIGNUP_XUP}
{SIGNUP_XUP_ACTION}{SIGNUP_DISPLAYNAME}{SIGNUP_REALNAME}{SIGNUP_USERCLASS_SUBSCRIBE}{SIGNUP_EXTENDED_USER_FIELDS}{SIGNUP_SIGNATURE}{SIGNUP_IMAGES}{SIGNUP_TIMEZONE}{SIGNUP_IMAGECODE}
Bejelentkező név: *
ezt a nevet használod a bejelentkezéshez {SIGNUP_LOGINNAME}
Jelszó: * {SIGNUP_PASSWORD1}{SIGNUP_PASSWORD_LEN}
Jelszó megerősítése: * {SIGNUP_PASSWORD2}
E-mail cím: {SIGNUP_IS_MANDATORY=email} {SIGNUP_EMAIL}
Email cím újra:{SIGNUP_IS_MANDATORY=email} {SIGNUP_EMAIL_CONFIRM}
E-mail cím elrejtése {SIGNUP_HIDE_EMAIL}
{SIGNUP_FORM_CLOSE}
regisztrációnál meglehet nézni
Húha, most még rosszabb. :O
Az nem lehet, hogy a tárhelyed nem kompatibilis az e107-tel? Olvastam, hogy bizonyos tárhelyek néhány php parancsot letiltanak, biztonsági okból, lehet emiatt van.
Vagy próbáld meg azt, hogy kikapcsolod a regisztrációt, aztán a főkönyvtáradban a signup.php fájlt átírod, majd újra aktiválod a regisztrációt.
Itt van az enyém, próbáld meg ezzel, hátha jó:
http://
data
.hu/
get/5459033/
signup.php
(Bocsi, sajna csak így tudom megadni, mert különben nem engedik elküldeni. -,- Majd egyesítsd őket!)
És az is e107-et használ?
Ha igen, akkor fogalmam sincs, mi lehet a gond, próbáld meg megkérdezni az e107Hungary-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!