Nektek tetszik az oldal?
Nekem nem jött be, nálam a fő probléma a betűtípusod volt,huzamosabb ideig rossz olvasni a második ,hogy egyáltalán nem fogott meg a tartalom,már amennyire beleolvastam,teljesen felejthető egy idegennek, ha magadnak/magatoknak írod akkor viszont teljesen megfelelő:)
16l
A tartalmat nem nagyon néztem, - öreg vagyok már hozzátok - de a tagolás - bekezdések, a betűtipus a fehér háttér borzalom. Áttekinhetetlen, összefolyik minden.
Egy szolid háttérszín, "elviselhető" betűtipus, normálisan szerkesztett bekezdések sokat dobnának rajta. Ha fekete-fehérben gondolkodsz akkor a fekete ne legyen teljesen fekete, a fehér se legyen vakító fehér mert nagyon bántja az olvasó szemét. A beige háttér kék csíkokkal nem nagyon nem passzol alá. Ha elindulsz egy vonalon legyen ez a háttér akkor a hozzá illő színeket keress. Mivel ez egy blog úgy szerkeszd meg, hogy "élvezet" legyen ránézni tartalomtól függetlenül. Ha már a "kiállása" tetszik lehet, hogy még az is beleolvas akit nem érdekel.
Keress egy vidámabb hátteret!
A betűid túl nagyok a szövegben és egy méretűek a cím betűivel, ezen változtass!
Tipikus 14 éves-stílusban írsz, de nem okvetlenül baj ez a "nagyon laza vagyok"-stílus.
Egy a lényeg, találj benne örömet, és lassacskán az ízlésed is fejlődni fog. Én olvasok néha 4-5 éve meglévő blogokat és teljesen élvezhetetlen a dizájn miatt, és teljesen nem érdekli a szerkesztőket, hogy a megvakulás fenyeget, mire elolvasok egy bejegyzést, de bevallom, néha emiatt nem megyek többé oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!