Szerintetek PhotoFiltre-ben jó fejléceket lehet csinálni, vagy töltsek le komolyabb photoshopot? Mlaphoz szeretnék jó design-t csinálni.
Figyelt kérdés
Ha kipróbáltatok már photoshopot, írjátok le légyszi mik a tapasztalataitok, és hogy melyikbe lehet jó fejlécet csinálni! köszi :)2012. aug. 5. 20:46
1/10 anonim válasza:
Nem attól függ mivel csinálod, ms paintben is lehet szép dolgokat összehozni, az számít hogy hogyan.
2/10 A kérdező kommentje:
akkor megpróbálok vmi szépet összehozni, köszönöm! :)
2012. aug. 5. 21:10
3/10 anonim válasza:
én is a PhotoFiltre-t használom remek kis program
4/10 A kérdező kommentje:
igen, szerintem is az. :) jó PNG-t lehet csinálni, meg sok minden mást. :) elég sok tudással rendelkezik, és az én lass gépemre pár perc alatt lejött.
2012. aug. 5. 21:17
5/10 anonim válasza:
Én inkább a GIMP-ez szoktam használni, abban jóformán bármit meg lehet valósítani, ha az ember ért hozzá.
(Bár az új design nem igazán tetszik már, de még mindig erős program és ingyenes.)
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, én néha a másik gépen használok gimpet, de nem nagyon értek hozzá. :( ha valamit akarok csinálni vele, akkor videosmarton nézek vidiket.. örülök, ha egy képszerkesztő programot tudok használni :) sajnos nem könnyű megtanulni..
2012. aug. 6. 02:33
7/10 anonim válasza:
Mlapon most a photofiltre a divat, meg a photoshop.. Én a photoshopot ajánlom, azzal sokkal többre mész, mint a filtrével. Vagy a Jasc Paint Sho Pro 9-et is ajánlom, az is jó program, kb. annyit tud mint a photoshop. (:
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lehet kipróbálom őket. :)
2012. aug. 6. 20:58
9/10 anonim válasza:
Csinálok neked bármilyet csak zsólj heniwagyokszijja@citromail.hu
10/10 A kérdező kommentje:
óóóóó nagyon köszönöm! :)) majd lehet hogy írok!
2012. aug. 10. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!