Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ennél az oldalnál hogy van...

Ennél az oldalnál hogy van megszerkesztve az, hogy a beírt e-mail címhez tartozó Paypalről szedje le a pénzt és tegye rá a tulajdonoséra?

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 4. 16:25
 1/3 Drone007 ***** válasza:

Paypal fizetési gombot a regisztrált paypal accounttal, a paypal felületén lehet létrehozni. A beillesztendő kódot is az oldalon találod meg.

Lépésről lépésre leírás:

[link]

2012. aug. 4. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt már én is megtaláltam, de amit linkeltem oldalt, ott nincs paypal gomb és sehova sincs beírva a forráskódba a tulaj e-mailje. Honnan tudja az oldal, h melyik címre kell tennie a pénzt?
2012. aug. 5. 13:47
 3/3 Drone007 ***** válasza:

Az általad linkelt oldalon a pénzküldés nem ezen az oldalon történik, hanem azon, amit a form meghív (send.php).

Itt vagy egy paypal gomb van, vagy a paypal speciális api-ját használja (erről is a paypal.com oldalon olvashatsz), de mindenképpen itt van tárolva a fogadó paypal accountja (email)

2012. aug. 5. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!