Tartalom beágyazáshoz PHP include -t szretnék, hogyan működik?
2012. aug. 3. 12:57
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
A lényege az lenne, hogy csak középen a tartalmi rész változzon ha a felső vagy a jobb oldali menüpontra kattintok
2012. aug. 3. 13:03
3/7 anonim válasza:
És hogy jön ide a php include? A megadott fájl le fog futni, ha simán includeolod, tehát a kimenete meg fog jelenni. A többit neked kell tudnod, hogy kell beírni
4/7 A kérdező kommentje:
értem, hogyan tudám mgcsinálni,
2012. aug. 3. 13:08
5/7 anonim válasza:
Belinkeltem az include leírását, mi a kérdés?
include 'filenév';
így néz ki például. A többi a te dolgod, én nem tudom milyen a honlapod és hogy működik
6/7 anonim válasza:
Ha már van szerencsém kitalálni helyetted, hogy mit akarsz ,akkor semmilyen php meg include nem kell ide
középre tegyél egy iframe-et, és a menüpontok linkjeinél pedig állítsd be targetnek az iframe nevét
7/7 Antimod válasza:
Nagyjából értem, mit akarsz, de ennél jobb módszerek is vannak (adatbázis).
De a lényeg: minden linknek legyen külön paramétere, amit az URL-ben ad át, a középső tartalmi rész pedig ez alapján behívhatja az include függvénnyel a megfelelő célfájlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!