Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mért nem nézik az oldalam?

Petike75 kérdése:

Mért nem nézik az oldalam?

Figyelt kérdés

Az oldalam senki se nézi hogyan tudnék ezen változtatni?

[link]

2012. júl. 26. 22:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ajj köszönöm észrevettem elírtam ajaj ez egy csúnya hiba :/
2012. júl. 27. 18:35
 12/24 anonim ***** válasza:
:(
2012. júl. 27. 18:54
 13/24 anonim ***** válasza:

N.T.(Nem Tisztelt) elsőnek max. hupont.hu-s oldala van.

Egyébként segítek az oldalad CSS-ének elkészítésében, ha akarod, mert kifolynak a szemeim pár kis betűtől a menüben.

Egyébként Vároterem-et írtál a Váróterem helyett.

2012. júl. 27. 19:11
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm kicsit gyenge vagyok helyesírásból, és ha segítenél a css részében azt nagyon megköszönném mert, mindig azzal vagyok bajban hogy nézzen ki az oldal és ötletem az sosincs :(
2012. júl. 27. 22:54
 15/24 anonim ***** válasza:
Azért nem ártana valami szebb design is, meta tagek kitöltése, keresőkbe beregisztrálni, keresőmotoroknak megadni, hogy milyen gyakran látogassák meg az oldaladat... és még ezeregy dolog.
2012. júl. 28. 20:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig nem kell átnyergelned másik webszerverre, ha -tk-s domaint akarsz.
2012. júl. 28. 20:08
 17/24 A kérdező kommentje:
nem akarok még semmilyen domaint regisztrálni még nem lesz befejezve az oldal rendesen mert addig fölöslegesnek tartom
2012. júl. 28. 20:36
 18/24 Hazardteam ***** válasza:
Látod, vannak akik segítenek szívesen és tanácsokkal látnak el. Én örülök ennek, hogy vannak ilyen emberek és nem csak olyanok, mint az első (ha jól emlékszem) hozzászóló. Én sajnos nem tudok segíteni, mert csak a hardverekhez értek, a webprogramozás részhez egyáltalán nem:) De ahogy látom, van aki igen:)
2012. júl. 28. 22:01
 19/24 A kérdező kommentje:
Ennek én is nagyon örülök hogy kapok értelmes válaszokat, és vannak akik segítenek nekik köszönöm szépen, mert tényleg mivel könyvből tanulom ezért sok dolog van amit a könyv nem említ és a hozzászólóktól tudtam meg amit köszönök, például a googlés dolgot és a jól kitöltött meta tagokat.
2012. júl. 28. 23:08
 20/24 Drone007 ***** válasza:
100%

Nagyon jó, hogy kitartó vagy, az tanácsolom, hogy a könyvek után próbálj közvetlenül a netről tanulni. Nézd meg milyen trükköket alkalmaznak mások a weboldalaikon, és próbáld ellesni a html/css trükköket.

A php persze egy kicsit magasabb fokozat, és azt nem lehet ilyen módon ellesni, de kiválló dokumentációk és példascriptek vannak a világhálón.

A javascripttel is jó ha megismerkedsz. Sok olyan van, aki azt igyekszik kerülni, mert eegy kicsit más felfogás kell hozzá, mint a html/php esetében, de ne félj tőle, próbálgasd bátran, mert ma már a legtöbb webalkalmazásnak az az alapja.

Sok sikert!

2012. júl. 29. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!