Mért nem nézik az oldalam?
Ne foglalkozz vele Petya(?) majd lesz jobb is. Valószínűleg azért nem nézik, mert a google nem indexeli be (azt be szokták "optimalizálni" google keresésre, szinte külön "iparág") Ezen kívül a weboldal címe is elég kacifántos, nehezen megjegyezhető. Próbálj egy könnyen megjegyezhető és rövid, találó webcímet kitalálni és csináltasd meg ezzel az oldallal, hogy a tiédre mutasson:
Egyébként meg tudsz szebbeket is csinálni könnyedén, pl. ITT:
Csak egy ingyenes regisztráció kell hozzá.
Hazardteam igen petya vagyok és köszönöm a válaszodat de nem szeretnék olyan oldalon regelni ahol van egy alap mert én saját magamnak szeretem megírni a php-s alapot, a googlés dolgot majd megcsinálom, a címe meg azért ilyen furcsa mert 000webhost.com on ingyenesbe regisztráltam és nemakarok saját domaint.
Első válaszadó tudom hogy nem egy nagy cucc de kezdő vagyok és ha már így leszóltad hogy nem oldal, esetleg ha neked van azt linkelnéd hogy megnézhessem?
Az oldalad seo szempontból (is) nagyon gyenge.
A fejléc meta tagjait megfelelően ki kellene tölteni (keywords, description).
Az oldalon szöveges tartalom szinte alig van, ezért a google - és más keresők is - szinte egyáltalán nem tudnak mit indexelni. Valahogy meg kellene oldani, hogy rátaláljanak a keresők, mert mi alapján találjanak oda hozzád? A képek Alternatív értékei nincsenek kitöltve, title nincs egyik képhez sincs.
Te majdhogynem láthatatlan vagy a google szemében.
Ugyanakkor értékelendő, hogy nem próbálsz gagyi cms-ekkel operálni, de próbálj egységes arculatot kialakítani az oldaladnak. Legyen valódi fejléc ne csak egy menücsík. Kicsit dobd fel grafikailag az oldalt, mert ez így csak egy összehordott valami.
Sok sikert!
Drone007 igazad van, a metatagokat meg csak úgy töltötem ki hogy google+ és facebooknak jó legyen, a képeknek meg van beállított title része, valószinüleg nem vetted észre mert esti témán volt az oldal és úgy a címek nem nagyon különülnek el :/ (a tanácsodat megfogadva a még nyáriszünet van megpróbálom kicsit feldobni az oldalt, köszönöm a tanácsokat).
A fikázok nem nagyon érdekelnek mert úgy fogom fel hogy még csak 17 vagyok szóval van még időm ezt tanulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!