Milyen INGYENES szervert használjak, amire fel lehet tolni tori oldalt?
Figyelt kérdés
A tudásom megvan, meg a motor is, csak egy olyan ingyenes szerver kéne, amin menne is!2012. júl. 24. 10:11
11/16 invision válasza:
itt egy előzetes kép a design-ról
12/16 anonim válasza:
ingyenes tárhelyek nem engedik meg a torrentoldalak futását, ha azt akarsz, mindenképp pénzt is kell rá szánni!
13/16 anonim válasza:
no írtad "a tudásom megvan"
neked miből áll a tudás?
be tudsz üzemelni egy joolmát?
az elmondottak alapján nem...(bár erre egy csimpi is képes)
mysql
php
attól még , hogy ezeket tudod attól nincs meg még a tudásos!
a tudás a sok éves rutinból, tapasztalatból, több programozási nyelv ismeretéből,szerver beállításból (na jó ez csak akkor kell ha hosszú távra tervezel és veszel egy vpst vagy egy saját szervert!),és ajánlat ismeretből áll!
ha még mindig megvan a "tudásod" (az elmondottak alapján) akkor nem szóltam!
de mond má' meg , hogy manapság hol adnak ingyen vpst,vagy szervert?
mert akkor eddig havi 500e ret dobtam ki a szerverek miatt!
üdv.
ui:
azért is kérdem , hogy leteszteljem , hogy nekem müxik-e!
14/16 A kérdező kommentje:
Hali! Az utóbbi időben nagyon sokat tanultam, és már kezdő programozó vagyok. Feltoltam egy TbDev-et 00webhost-ra, nem szedték le, fent volt egészen idáig aztán végül én szedtem le.
2013. júl. 19. 15:34
15/16 A kérdező kommentje:
ja, bocs, az 000webhost
2013. júl. 19. 15:35
16/16 anonim válasza:
Jobb motort nem tudtál? Semmi hacker tudásom nincs, mégis még én is bele tudok piszkálni :D (bár nem nagyon próbáltam még, csak saját oldalon, ami már nem tbdev)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!