Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen ingyenes tárhelyet...

Milyen ingyenes tárhelyet használjak? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

kéne egy normális ingyenes tárhely, amin egy wordpress blogot problémamentesen tudnák futtatni. Én két tárhely között gondolkodok most: okhost.eu és tarhely.biz . Melyik felelne meg jobban erre a célra ? Okhost-nál hallottam olyanról, hogy pár wordpresses plugin nem futtatható, ez nemtudom mennyire igaz. Esetleg ha tudtok vmi más jobbat, akkor írjátok le. feltétel: legyen minimum 1 giga tárhelye. (és a 000webhostot ne ajánljátok, mer abból elegem lett)

Kösz a válaszokat!

2011. jan. 16. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
1 Giga nem sok egy kicsit ingyen tárhelyhez?
2011. jan. 16. 16:25
 2/9 A kérdező kommentje:
miért lenne sok ? a 2 tárhely amit említettem 2 gigásak, a 000webhost 1500 megás...de örülnék ha a kérdésemre felelnél.
2011. jan. 16. 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a tarhely.biz.
2011. jan. 17. 12:09
 4/9 A kérdező kommentje:
kössz-kössz
2011. jan. 17. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
csakis a tarhely.biz-t, az összes többi egy szar (tapasztalat)
2011. jan. 18. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem értek veletek egyet . kb 30 honlapom van OKHOST on persze nem saját hanem eladottak :) De mind működik a mai napi nem szűnik meg gyors az FTP connect je megbízható reklámmentes és 2 giga. Szerintem jelenleg a legjobb döntés aki nem szán rá pénzt bár én annak a híve vagyok .
2011. jan. 19. 01:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem őszintén szólva a felkínált domainek nem nagyon tetszenek.
2011. jan. 19. 02:01
 8/9 anonim ***** válasza:

hát nyílván ezt is figyelembe kell venni :) én mondjuk nem sajnálok egy normális tárhelyre pénzt évi 5000 huf 1GB + domain legtöbb helyen. De ha mindenképp ingyenes, akkor megbízhatóság szempontjából okhost a legjobb . Viszon ha a domain számít akkor nyílván nem :D

Tudom ebbe a pár sorba semmi új nem volt :P csak összefoglaltam :)

2011. jan. 20. 00:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Kössz szépen mindenkinek ! :)
2011. jan. 20. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!