Ez most valami vicc akar lenni ugye? Olyanokra akiknek egy normális oldalra meg hu-s domainra nincs pénzük a wc-m pucolását nem bíznám, nemhogy a számítógépem javítását.
Pozitívum hogy a neveteket feltüntetitek az oldalon így legalább könnyebb lesz megírnom az APEH-nak a bejelentést. ;)
Már megint egy félkész oldal. Minősíteni azt lehet, ami kész van, mert így nincs mit mondani.
A design jó, mert nem bántja a szemet, sokan már azzal elszúrják.
Az ékezetes aloldalak használata talán nem szerencsés, ahogy az sem, hogy az ékezetes menüpontokra kattintva eltűnnek azok (Regisztr�ci�).
A megfogalmazás pedig önmagába is irritáló, vagy magyar legyen, vagy angol, de a "helpelés" szörnyű.
A kezdeményezésről annyit, hogy minimális az esélye, hogy néhány hetedik-nyolcadik osztályos emberhez fognak majd fordulni, nem egy olyan helyre ahol hozzáértők (tapasztaltak) vannak.
Rendkívül amatőr.
Az mlapnál meg a gportálnál egy fokkal jobb de nagyon gyenge. Félkész oldal, hiányzó menűpontok, erre inkább nem mondok semmit. Azzal meg hogy ingyen serialokat osztogattok + a valós nevetek kint van az oldalon, vigyázzatok mert nagyon csúnyán megüthetitek a bokátok. Nagyon szép gesztus hogy segíteni akartok másoknak, de borzasztó amatőr próbálkozás az egész.
Hát még BŐVEN van mit dolgozni ezen.
Jelenleg azt sem tudtam igazán meg, hogy mi működik és mi nem.
Gyertek vissza, ha kész lesz talán.
Ne már!
Ilyen hülye weboldalt rég láttam, tisztára 90-es évek, kivéve, hogy akkor még nem volt Youtube!
A Youtube-s filmecske meg annyira amatőr, hogy már fáj!
Értem én, hogy el kell kezdeni valahogy, de akkor, legalább vegyétek hozzá a fáradtságot, hogy körbenéztek és tanuljatok meg honlapot szerkeszteni, stb.
A nem létező menükről meg no komment.
xDDDDDD
Ez egy rakás kaki:D
Te akarsz gépet szerelni, aki még egy normális weboldalt sem tud összerakni??
Egyszer magázol aztán, tegezel..:D
xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!