Mért nem jeleníti meg az oldal a . Swf file-t?
Figyelt kérdés
Készítettem egy diavetítést, ha az asztalról nyitom meg a html-t megjeleníti, ha viszont feltöltöm akkor egy sima fehér rész van a helyén. Mi lehet a baj?2012. júl. 18. 23:53
1/6 anonim válasza:
Jól adtad meg a paramétereit a diavetítésben szereplő fájloknak? Ha pl. megadod hogy "C:\Users\User\Desktop\Új Mappa\kép01.jpg" és feltöltöd, akkor a weboldal is az asztalt fogja keresni, és nem a weboldalra feltöltött képet.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, jól adtam meg mindent, már kétszer is ellenőriztem.
2012. júl. 19. 00:12
5/6 anonim válasza:
Meg is van itt a hiba.
Semmit nem talál meg, még magát a .SWF-t sem. Egyszerűen nem léteznek azok a képek és objektumok amire utal a HTML, nincsenek ott. Valamit valahol elírtál mert rossz helyről akarja betölteni őket.
6/6 A kérdező kommentje:
A képeket és az obijektumokat én szedtem le, ha visszarakom őket, akkor sem jeleníti meg, de megpróbálom még egyszer átnézni az egészet. Köszönöm a segítséget!
2012. júl. 19. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!