Melyik a legjobb ingyenesen használható hírlevélküldő szoftver?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 16:15
1/11 lindmayer válasza:
googlegroups-nak van ilyen beállítási módja(hogy bárki regisztrálhat rá, és csak bizonyos személyek küldhenek levelet)
2/11 A kérdező kommentje:
hírlevélküldő szoftvert keresek, nem tudom a Google Groups hogyan lenne erre alkalmas
2012. júl. 17. 17:51
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Igaz nem szoftver hanem egy online oldal [link] de én szeretem igaz csak 100 mail címig ingyenes... de nagyon jó van benne tracking azaz látod h ki nyitotta meg a hírlevet stb
remélem segítettem
5/11 A kérdező kommentje:
a mailchimb-el mi a helyzet?
2012. júl. 20. 11:55
6/11 anonim válasza:
Én a www.jomagam.hu oldalról töltöttem le a hírlevélküldő progit. Teljesen ingyen lehet használni, Excell kompatíbilis (oda-vissza). Könnyű kezelni. Ha kifizeted a teljes verziót, akkor nem teszi a végére a saját webcímét. Én nem fizettem, így totál jól működik. Bár volt aki azt hitte, én vagyok a "Jómagam", én készíettem a programot. Egy baj van ezzel, időnként a Citromail visszadobja a levelet, mert spamnek minősíti. De ez sem állandó jelenség. Nekem már évek óta bevált.
7/11 anonim válasza:
hirlevelmanager.hu Egyszerű, könnyen kezelhető. Készséges az ügyfélszolgálat.
8/11 anonim válasza:
Szerintem a legjobb az IncredMail,könnyen kezelhető,bárhonnann ingyen letöltjető és aanyos figuráj vannak benne :P
9/11 anonim válasza:
Az IncreiMaillel csak az a baj, hogy a sok dekoratív háttér és figura többszörösére növeli a levél méretét. Egy hírlevélküldőnél ez súlyos szempont. Nem mindegy pl., hogy ha 200 embernek elküldesz egy levelet, az 200 kB, vagy 3 GB. Én például a sima levelezéseimet is inkább nem HTML-ben, hanem sima szövegben küldöm.
10/11 anonim válasza:
hirlevelkuldoszoftver.hu
60 napos ingyenes próbaidő, de akár ingyenesen is használható tovább is! Profi rendszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!