Videót szeretnék konvertálni! De melyik szoftver a legjobb?
Valaki tudna ajánlani egy jó,megbízható,gyors szoftvert videó konvertálásra? (gyors:tudom,ahhoz gép is kell)
Köszi SEGÍTESÉGET ELŐRE IS!
Általában egy program minél szélesebb körű, annál gagyibb, mert kevés figyelmet fordítanak a részletekre. Sokkal jobb célprogramokkal dolgozni.
Ha átlag júzer vagy, és csak tökölődni akarsz pár videóval, akkor a Format Factory megteszi, de ez tényleg nagyon gagyi. Ha profi cucc kell, akkor Sony Vegas.
Üdv:)
Igen kéne tudni az eredeti kiterjesztését és ebből kilehet következtetni hogy talán milyen tömöritési eljárással készült
és tudnunk kell hogy mire is akarjuk tömöriteni
Átlag júzer vagyok,és tökölődni akarok pár videóval! :-)
De... nem aviból dvd-t akarok csinálni,fordítva sem. Van egy Divx-es asztali lejátszóm,azon szoktam filmeket nézni. És van pár videó amit nem ismer fel,Pc viszont lejátsza. Az biztos hogy valamilyen avi formátum,de azt nem tudom hogy a lejátszó melyiket nem ismeri fel. Tehát valamilyen avi vagy mpegI-II kódolású konvertálót keresek!
Természetesen ment a zöld kéz a segítőkészségért! :-)
példul: Total Video Converter HD
vagy: Video Convert Master
esetleg: VSO ConvertXtoDVD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!