Ha feltüntetem a forrást, akkor sem írhatok ki a könyvből?

Egyértelműen fogalmaz, nem?
Mellesleg még ha nem lenne ott a figyelmeztetés, akkor sem használhatod fel, csak ha előtte engedélyt kérsz (és kapsz) rá. A szerzői jog már csak ilyen.
Mellesleg gondolj bele: te sem örülnél, ha írnál fáradságos munkával egy könyvet, más meg csak úgy szó nélkül kimásolna belőle részleteket nyilvános felhasználásra.

Mert miért nem? Mégis mit vártál? Hogy majd valaki azt mondja, de igen, lophatsz? Az lett volna a segítség?
Tudod mit, kispajtás? Ha az igazság fáj, akkor úgy írd ki a kérdést, hogy csak hazugságokat kérsz válaszként. Akkor majd kaphatsz olyat, hogy lopjál nyugodtan.
De a tény ettől még tény marad: szerzői jogvédelem alatt álló bármely műből nem másolhatsz a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül. Tessék, lehet lepontozni a válaszomat, mert nem azt írtam, amit hallani szeretnél, hanem a tényeket.

Olvassák egymásét a g(ay)portálosok. Egyébként már hallottam olyat hogy egy kutyasemolvassa g(ay)portálos oldalon valami félkegyelmű jogsértő cikkeket hozott le és baja lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!