Mit gondoltok a rajongói oldalamról?
Biztos véleményt szeretnél kérni róla?
Szétcsúszik sok helyen, a kinézetében semmi extra, ráadásul ilyen netes sz*rral van csak összeírogatva.
gáz már itt kezdődik: fanoldal.hu
semmi design, ugyan olyan mint az ezer másik.
komoly látogatottságra ne számíts, de ha szereted csinálni....
bocs, h nem vagyunk gondolatolvasók:S
kortól eltekintve, amit írtunk az igaz.
Pont ezért kérdeztem, hogy biztos véleményt akarsz-e...
Ha kérdeztél, akkor vállald a következményeket.
amihez nem értek, nem csinálom. nem webdesigner vagyok, hanem webprogramozó.
de azért látom h mi a jó és mi a rossz.
és már a link szerkezetéből kiderül h a tiéd nem jó.
bocsi ha megsértettem a 13 éves kis lelked (amit am az oldal tartalmából ki lehet következtetni), de ez van.
hát én nem vagyok veled egykorú:D de azért véleményezem:) a témában hozzáértő volnék. az oldal tipográfiailag, designre jól elvan találva. szépek a színek nem fárasztják a szemet.
nem ismerem az ilyen honlapkészítő weblapokat így a fanoldal.hu-t sem. nem tudom mennyi hozzáférhetősége van itt az embernek a kódhoz vagy a beállításokhoz, de az oldal szép.
az alján a videók is a marquee tag-el vannak ellátva? mert firefox-ban az is animálva van így nem lehet őket megnézni.
szerintem az oldal kicsit lassan tölt be, sok kép van a főoldalon, aminek együtt már megnő a mérete, kicsit kicsinyítsd őket le és így amit írnak fent problémát is kicsit tudod orvosolni, mert a képek tényleg kilógnak.
akit érdekel a téma az úgy is fogja nézni:)
de szép kis oldal lesz ez;) további jó munkát hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!