Weblapkészítés! Hogyan?
Figyelt kérdés
Kislányomnak szeretnék weboldalt készíteni. Melyik webes oldalt válasszam? Lehetőleg nem valami komolyra gondoltam.Olyasmi mint a mindenkilapja.hu vagy valami hasonló.És ha lehet mellékeljetek hozzá leírást is, mivel kezdő vagyok még! Ja? a Google fiókba nem birok regisztrálni. Nem enged valamiért. A mindenkilapja.hu-be meg nem lehet képeket feltölteni, mert nem engedi. Segítségeteket előre is köszönöm.2012. jún. 24. 22:54
1/7 anonim válasza:
Hát kb 1000-2000 FT lehet bérelni egy évre .hu-s domint.Meg hát ehhez kell ugye tárhely is.De ezt csak így hogy valaki leírja vagy leírást olvasol nem fogsz tudni weboldalt készíteni..
2/7 anonim válasza:
Hát, ha nem értesz a php, javascript, html programozáshoz, akkor ajánlom a www.ucoz.hu -t, itt hasonlóan lehet honlapot szerkeszteni, mint mindenkilapjánál, nem kell hozzá semilyen programozási tudás.
3/7 anonim válasza:
Ja és jobb is mint a mindenkilapja.hu, nincs zavaró reklám és szebb kinézetei (témái) vannak.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ... megnézem!De várok még válaszokat, amíg nem találom meg a megfelelőt.
2012. jún. 24. 23:20
5/7 anonim válasza:
Nézd át ezt :
Ucoz
Elég jó leírás található hozzá, és Fórumon is lehet kérdezni.
Mint ahogy előttem már írták a legjobb lenne megtanülni a html, css, php, javascrit készítését, de kiindulásnak, próbálkozni ez is megteszi.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a Microsoft Expression Studio elég könnyen használható és nem kell hozzá nagy html tudás. Vagy ott vannak a tartalomkezelők. Tárhely és domain van jóval olcsóbban is, mint írtátok.
Szívesen adok neked tanácsokat, ha gondolod írj és megadom a Skype-om.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megoldódott a kérdésem.
2012. jún. 25. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!