FONTOS! Hogyan tudok mlapra egyedi menügombot csinálni? Kéne egy alapkód esetleg, amit át tudok írni, többi lent!
Figyelt kérdés
Olyan kéne, ami teljesen úgy néz ki ahogy én szeretném, amikor ráviszem a kulzort, belekatinottam, és mikor nincs rajta. Ezeket én szeretém meghatározni. De ha van, akkor kész kódokat is várok! Előre is nagyon köszönöm!!2012. jún. 22. 20:05
1/6 anonim válasza:
Ha ilyen kell, akkor az mlapot inkább felejtsd el.
Egy minimális HTML és CSS ismerettel ezerszer jobb oldalakat lehet csinálni!
Jobban jársz.
2/6 anonim válasza:
Ilyen nincs. Csak normálison(nem GP). Felejtsd el a webportálokat.
3/6 anonim válasza:
Már miért ne lenne? .___.
Emberek. A mindenkilapja is olyan jó szerkesztő akár a gportál..SŐT JOBB IS ;))
Van ilyen kód.Ha én találtam,mások is biztosan találnak.
mlapkodok.mlap.hu
~ezen az oldalon találsz kódokat :)
4/6 anonim válasza:
Na jó, ezt remélem inkább viccnek szántad...
6/6 anonim válasza:
Eszternek igaza van.
Lehet, hogy rosszabbnak tűnik, mert mindegyik hasonlít a másikra, de azért a Gportál sem egy szent...
Szerintetek miért van a legtöbb "csajos" oldalon egyedi linkeffekt? Azért egy minimális értelem kell a HTML és CSS kódokhoz.
A conception.ML-en van menügomb kód, ha elkéred, szerintem elvihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!