Atw.hu-n nehéz honlapot csinálni nekem? (bővebben lent)
Van egy mlapos honlapom (ez: [link]
de már annyit szerkeztettem rajta repkedő pillangók nagy fejléc jó tudom van akinek sokkal jobb mlapos honlapja van,de nekem ez az első honlapomés 13 éves lány vagyok szóval nekem tetszik :) De szeretnék még egy honlapot csinálni (párizsról),mert utazok oda és apu mondta,hogy csináljak egy napló szerű oldalt,párizsban is naplózni fogok.És akkor majd oda töltenék fel képeket,meg írnák az utazásról meg ilyenek,de atw.hu-s oldalt én tudnék csinálni?Vagy ahoz sok tudnivaló kell.Vagy milyen oldalon tudnék szerkezteni ami ingyenes és szép oldal lehet.Az eoldal meg huponton kivűl :) Egyébként a fejliket én csináltam meg a háttér meg a modulokat kivéve a cursort (a cursor nincs a főoldalon)
www.candy-shop.hu
itt találsz leírásokat a kínézethez,ha bejegyzéseket akarsz telepítsd a cutenews-t
ha nem jó javítsatok ki: Szerintem legalábbis a G-Portál felkapós téma nagyon egyszerű könnyen kezelhető és tényleg a gyengébbek (nem ti rátok értem) is tudják kezelni egyszerű felhasználói felület
és csak 200 FT-hogy örökös legyen =)
szia!gondolom már hazajöttél és kész is a honlap de adok neked egy tanácsot..
én 10 éves lány vagyok..van egy lapom és csak szerkesztem..érteni nem értek hozzá csak szerkesztem..van egy jó progi..a neve nvu..ott csak annyi az egész megcsinned az oldalt majd notepad-ba bemásolod a forráskódját..total commanderrel felteszed a lapodra és tadamm kész is..itt az enyém: marcsika99.fw.hu ..na szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!