Atw.hu-n nehéz honlapot csinálni nekem? (bővebben lent)
Van egy mlapos honlapom (ez: [link]
de már annyit szerkeztettem rajta repkedő pillangók nagy fejléc jó tudom van akinek sokkal jobb mlapos honlapja van,de nekem ez az első honlapomés 13 éves lány vagyok szóval nekem tetszik :) De szeretnék még egy honlapot csinálni (párizsról),mert utazok oda és apu mondta,hogy csináljak egy napló szerű oldalt,párizsban is naplózni fogok.És akkor majd oda töltenék fel képeket,meg írnák az utazásról meg ilyenek,de atw.hu-s oldalt én tudnék csinálni?Vagy ahoz sok tudnivaló kell.Vagy milyen oldalon tudnék szerkezteni ami ingyenes és szép oldal lehet.Az eoldal meg huponton kivűl :) Egyébként a fejliket én csináltam meg a háttér meg a modulokat kivéve a cursort (a cursor nincs a főoldalon)
Elöszőr is köszi a gyors választ :)
Másodszor sokat kell hozzá tudni,hogy html kodókat szerkesszek??És akkor Ti milyen oldalt ajánlottok??Ami ingyenes ,mert most még fizetni nem szeretnék oldalért főleg nem gportalért majd egyszer ha már tényleg tudok oldalt szerkezteni ami jól nézz ki meg a tartalma is jó akkor majd egy komolyabb oldalért fizetek,de mostmég inkább csak ugymond kisérletezek :)
Nem napló formában szeretném :S
Csak a naplomból fogom megírni és akkor legalább tudom,hogy nem mondják azt,hogy loptam vagyis így biztos,hogy nem loptam.És akkor még mindig ugyanaz a kérdésem :)
Köszi a választ azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!