Állandó fejléc, ami megy lefelé ha görgetem az oldalt. (? )
Tehát olyat szereték csinálni mint, ami ezen az oldalon van: [link]
Egyenlőre a képet raktam össze hozzá, a kérdésem hogy milyen kóddal lehet ezt megoldani.Valaki részletesen le tudná írni? Előre is köszönöm :)
Az igazság az, hogy én 12 éves koromban megtanultam a HTML-t, és a CSS -t, hozzá egy nagyon kis PHP-t, és MqSQL -t. Míg "cseperedtem" (jelenleg 21 éves vagyok) addig hozzávettem az apró újításokat, tökéletesítettem a PHPt és a MySQLt. De már akkor tdtam profin használni a Ps -t, a Flash -et, az After Effects -et, és a többi 3D-s programot. (Maya, C4D, 3Ds Max).
Felnőtt koromban letettem a diplomáimat, és kimentem külföldre.
Én anno az Adobe Webdesign Mesterképzőnek a DVDjéből tanultam meg a HTML-t, és a CSS-t. Nekem annyi tökéletesen elég volt, és segített. Majd az e-mailedre küldök egy torrent linket honnan tudod letölteni.
Szerény véleményem szerint a könyvek montonok, sokkal jobb ha látod mit csinálnak. És nem voltam a tanfolyamok nagymestere. Természetesen vizsga előtt elmentem egyre ami felkészített rá, de úgy általánosan nem volt sok haszna. Természetesen a vizsgára nagyon jól felkészített.
A designhoz való programok használatát,ebből a dvdből (ott csak ps van, meg egy kis flash), és tutorialokból tanultam meg. Párat mondok:
Magyar --> VideoSmart.hu
Külföldi --> psd.tutsplus.com; (PS) vector.tutsplus.com; (Illustrator) ae.tutsplus.com; (After Effects )cg.tutsplus.com; (3D) videocopilot.net (After Effects)
Letörték... :(
Majd feltöltöm és küldöm.
De kereshetsz te is ;)
Cím: Adobe Webdesign Mesterképző
email: info@clubpenguinhucheats.comule.com
(Nem az oldalt kell nézni mert az még BETA állapotban van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!