Csináltam egy weboldalt. Miért nem jeleníti meg a fejlécet, ha felteszem a netre? Többi lent.
5 oldalból áll a weblap, de ebből kettőn nem jeleníti meg a fejlécet, pedig ha a gépemen nézem nem a neten, akkor ott van. Többször újra feltöltöttem az oldalt, de mindig csak ezen a két oldalon nem jeleníti meg. Illetve a galéria oldalon ha nézem a képet, akkor szintén nem jelenik meg a jobbra, balra illetve bezárás gomb, pedig a gépemen szintén ott van. Az ingyenes tárhelyszolgáltató miatt lehet? Vagy más tipp?
Csak hogy teljesen tiszta legyen, a link:
zalafolyo.csali.hu
Basszus, tényleg. Nem vettem észre, többször módosítottam a fejlécet, biztos akkor gépeltem el. Köszi szépen!!!!
És arra tipp, hogy a galériánál a lightbox miért nem jeleníti meg a jobbra, balra illetve bezárás gombot? Mert a funkció működik, ha ráviszem az egeret át is vált kézre, de nem jelenik meg a gomb. Pedig eleinte megjelent és a gépemen nézve szintén ott van. ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!