Hogyan lehet ilyen fejlécképet készíteni? Milyen "szakembert" keressek erre? Grafikust?
Figyelt kérdés
Teljesen analfabéta vagyok az ilyesmihez, viszont a saját blogomnak is szeretnék olyan új fejlécet, amin én vagyok megrajzolva.2012. jún. 4. 18:40
1/5 Tomi Gero válasza:
milyen blogkészítőre?
mert nekem blog.hus vanes nem tudok rá készíteni
2/5 anonim válasza:
Talán példát mutathatnál,akkor jobban el tudnánk képzelni,milyen típusú grafikát vársz.
4/5 anonim válasza:
megtanulod a képszerkesztés és megcsinálod magad
vagy kifizetsz egy nagyobb összeget másnak egy 5 perces munkáért!
5/5 anonim válasza:
Egy tizesért megcsinálom neked. Canadai profi grafikus vagyok. Linkelek először egy kis példaképet, ha tetszik utalsz és küldöm a teljeset, hanem akkor nem kötelező fizetned. Természetesen adok telefonszámot, nem verek át senkit, (nem is vertem át senkit soha) egy tizesért főlegnem. Ha érdekel a dolog írj ide és majd megadom a mailem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!