PHP vagy HTML Weblapkészítés ajánljátok?
Attól függ mire szeretnéd használni a weblapodat. Ha csak egy sima oldalt szeretnél ami megjelenít mondjuk 1- 2 képet, szöveget. Ha csak hirdetni akarsz valamit de nem akarod, hogy az a honlap "csináljon" is valamit akkor html re és css re van szükséged.
Ha szeretnél a honlapra egy fórumot, chat et, vendégkönyvet, vagy akármi ilyesmi hétköznapi dolgot, akkor már bizony szükséged van például php-re, vagy java-ra vagy sorolhatnám napestig a nyelveket:P
de persze php vel natúrban nem mész semmire sem mysql-el nélkül.
Tehát ha csak egy Justin Bieber rajongói oldalt szeretnél akkor én azt mondom érd be pl gportallal, Ha valami komoly honlapot szeretnél és ennyi szakértelmed van, amennyi a kérdésből látszik, és szakemberrel szeretnéd megcsináltatni akkor az 10-20ezertől a csillagos égig.
Ha te szeretnéd megtanulni a nyelveket akkor én személy szerint ajánlom a html 24 óra alatt című frenetikus könyvet, majd utána ha phpzni is szeretnél akkor az (agyhullám php) című könyvet, amiért mellesleg öltem is volna mikor elkezdtem phpt tanulni de akkor még nem voltak ilyen könyvek:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!