Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Köszönöm , hogy itt vagy .

Visual Basic - ben programoztam egy chatbotot . Rátettem egy ingyenes weboldalra amit nem tudom hogyan kéne reklámozni . Elég volna ha pár százan tudomást szereznek eről és ha jó akkor úgy is elterjed . Ez az első kérdésem második milyen most a chatbot álandóan felylesztem és még most csak 1,5 honapos. A Weblap 2 napos . Szeretném ha ti is gyakran megfordulnátok itt .

Link : chatbot.5mp.eu

2012. máj. 30. 20:17
 1/10 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem , hogy ingyen .
2012. máj. 30. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Én az eredeti kérdésre válaszolok, miszerint a véleményemre vagy kíváncsi.

Még van mit rajta fejleszteni, de kezdetnek nem rossz. A bétában nagyon látszik, hogy minták alapján válaszol. Ez főleg akkor látni, ha egy adott kérdést más alannyal kérdezem meg.

De nem csodálkozok, kemény fába vágtad a fejszédet.

További kitartást és sok sikert kívánok. :)

2012. máj. 30. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon kemény fába, de ez izgalmas téma, remélem továbbfejleszted :)
2012. máj. 30. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy csak választ ad, nem kérdez. Nem interaktív. Érdemes ilyennel foglalkozni, mert egyre a mesterséges intelligencia felé haladunk. Hogy a lusta, hájas testekkel majd a robotok foglalkozzanak jópár év múlva. Ne gondolkodjunk túl sokat, mert az árt a politikusoknak:) Szóval ja, van mit dolgozni vele. Hány válasz vagy bediktálva? Mi alapján döntöd el, mit kell válaszolnia? Úgy lenne jó, ha magától tudna tanulni, mint pl a cleverbot. Nemtudom alkalmaz-e valami mondatértelmezőt, de szerintem nemsűrűn. Van egy nagy adatbázisa és valószínűleg a készít egy gráfot az adott kérdéshez/válaszhoz, hogy mi volt a leggyakoribb válasz, stb.. Aztán majd a te válaszod is rögzíti és felhasználja a többi embernél.
2012. máj. 30. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Én: "Mit csináltál ma?"

Robot: "Engem tóth dániel programozott 2012 április 29-én"

:)

2012. máj. 31. 01:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Én: "Mik a lottó számok?"

Robot: "Egyszerűen nem tudom."

Nah, vazze, legalább olyat csináltál volna, ami tudja :D

Én: "3,5 milliárd a nyeremény!"

Robot: "Értem."

Hát, nem igazán izgatta :D

2012. máj. 31. 01:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Én: "Leszarod?"

Robot: "Nem tudom."

Nem igazán érzi még, mennyi 3,5 milliárd forint :D

Én: "Nem tudod?"

Robot: "Nem, de nem is érdekel."

Nah, ennyit erről. Leszarja a 3,5 milliárdot :D Hülye robot :D

2012. máj. 31. 01:56
 8/10 A kérdező kommentje:

2. kommentelonek .

Kérdéseket nem tesz fel nem tartottam fontosnak. És van benne szövegértelmező külömben nem tudna helyesen válszolni (sokszor még nem is teszi meg) .

2012. máj. 31. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát a csetelés/beszélgetés eléggé kétirányú. Ez ha így gondolkodsz, még mindig csak egy automata. Ha interaktívat/élethűt szeretnél alkotni, akkor vigyél bele egy kis véletlenszerűséget. Nem arra gondolok, hogy egy szó szinonímáit váltogatja, hanem komplett válaszokat. Kérdez is esetleg. Ezt csak tanulófolyamatokkal lehet megoldani gyorsan, egyszerűen. Eddig jó a program, ha kezdőként írtad 5., 6. programodként. :)
2012. máj. 31. 23:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazad van de amugy ha az 1,00 és a 1,01 esset toltotted le az most vettem észre hibas , bug az egész .
2012. jún. 13. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!