Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok védekezni a spam...

Hogyan tudok védekezni a spam robotok ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy weboldalam, és annak egy "Vélemények" menüpontja. Az űrlap kitöltése úgy zajlik, hogy "Név" "E-mail cím" "Üzenet". Na, most meguntam, hogy 2 naponta spam robotok nyomják teli a az oldalt hosszabbnál hosszabb idióta, idegesítő zagyvaságokkal. Több oldalon is láttam, hogy vannak ilyen ellenőrző részek az űrlapok alatt, mint pl.: Mennyi 3+4?, vagy írd be a képen látható szöveget...

Ezt az összeadásos megoldást én is szívesen alkalmaznám, csak nem tudom, hogy hogyan kell. :) Tudna nekem ebben segíteni valaki? :) Köszönöm!:)

2012. máj. 29. 14:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez jó megoldás lehet: [link]
2012. máj. 29. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!