Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valamilyen kód a reklámok ellen?

Valamilyen kód a reklámok ellen?

Figyelt kérdés
Nem tudom, lehetséges-e ez, mert nyilván az ingyenes tárhelyek azért ingyenesek mert a reklámból megy a bevétel, de nem tudnátok valamilyen kódot küldeni, amivel le tudom tiltani az egész honlapomról a google-reklámokat?
2011. nov. 6. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Adblock plus
2011. nov. 6. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, de egészen nem így értettem.:) egész konkrétan eOldalt használok, és azt szeretném, hogy az ingyenes tárhellyel járó reklámok mindenki számára eltűnjenek, ne csak nálam, bár ez szabályosan csak a fizetős szolgáltatásban elérhető. (Ettől függetlenül ez egy hasznos program, használni fogom)
2011. nov. 6. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:
*nem egészen
2011. nov. 6. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindegy, mert ha lenne is, kivágnának onnan, mert megszeged a szabályzatot.
2011. nov. 6. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:

"ne csak nálam, bár ez szabályosan csak a fizetős szolgáltatásban elérhető"

Leírtad a lényeget. Ha el is éred valahogy, ha ezt észreveszik, törölhetik szó nélkül az oldalad. Nem nézik jó szemmel az ilyet. :)

Vagy keress jobb tárhelyet, vagy fizess elő. Vagy bízd a felhasználóra az Adblock/Noscript használatát.

2011. nov. 6. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
hasznald a 000webhostot :) ingyenes es marha jo :)
2011. nov. 6. 17:19
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm.:) amúgy sem hiszem hogy van erre kód, hacsak fel nem töröm a rendszert, olyat meg nem tudok és nem is akarok.:D köszi mindenkinek mégegyszer
2011. nov. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!