Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek jó az oldal?...

Kathrine kérdése:

Szerintetek jó az oldal? Írjátok le légyszi hogy mi kéne mégbele!

Figyelt kérdés
[link]

#weblap #rossz #mi kéne még
2012. máj. 25. 22:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Gondolom pistus11 erre gondolt:

[link]

Ingyen tárhely, reklám nélkül.

Ha nem szereted a kritikát akkor ne kérd ki mások véleményét. Nekem teljesen mindegy, hogy ki csinálta az oldal, lehet az felnőtt vagy gyerek, objektívan kell vizsgálni.

(De jelentősen moderáltan adtam elő a véleményemet a korotokra való tekintettel.)

Az, hogy valaki gyerek még nem jó kifogás.

2012. máj. 25. 22:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Jó legyen igazad...
2012. máj. 25. 22:45
 13/21 anonim ***** válasza:

Igen, valami ilyesmire gondoltam. Freeweb, webhost, stb.

Csak ugye ehhez már kell némi tudás html programozásban, photoshopban, css-ben, stb-ben, aminek elsajátítása nem kevés idő, viszont a végeredmény 100x szebb, mint egy mlap.

2012. máj. 25. 22:49
 14/21 anonim ***** válasza:

"saját kéz munkája elárulnám amire büszkék is vagyunk"

De jó. Én is büszke szoktam lenni arra, amit reggelente a wc-n produkálok. Néha nagy szenvedések árán jön létre. Attól, hogy sok munka van benne, még egyáltalán nem biztos, hogy valami jó, szép vagy értelmes.

"nem hogy akkor inkább segítek mert én tudok valamit amit ő nem!"

Megtaníthatlak profi szinten CSS-programozni is, attól még nem biztos, hogy lesz szépérzéked. Mert ezen az oldalon az hiányzik leginkább, nem a webprogramozói tudás.

De ha ennyire kiváncsi vagy a (remélhetőleg konstruktív) kritikai összefoglalóra, hát tessék:

0 design: Háttér néha olvashatatlanná teszi a szöveget, csúnya formázások, felesleges szóközök, hülyén beillesztett képek.

0 saját tartalom: Az oldal 99%-a wikipédiáról, magazinokból meg mások munkájából van összeollózva. A sok egymás alá beillesztett videó ráadásul borzasztóan lelassít még egy top számítógépet is, a szükségtelen oldalobozokról (óra, naptár, üzenőfal, szavazódoboz, diavetítés) nem is beszélve.

0 érték: Az oldal lényegében a web-szemét kategóriába tartozik, ezen nincs mit szépíteni. Létezése teljesen értelmetlen, forgalmat soha nem fog generálni.

2012. máj. 25. 22:50
 15/21 anonim ***** válasza:
A CSS programozás egy csodálatos dolog:) Mire megtanulsz benne linkelni, táblázatozni és pozicionálni, az felettébb mókás:)
2012. máj. 25. 22:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Lányok a kritika viszi előre az oldalatokat föleg a rossz kritika!!
2012. máj. 25. 23:00
 17/21 A kérdező kommentje:

köszönjük! Örülünk hogy büszke vagy a reggeli szarásodra...

nem szophatom ki az ujjamból a születési dátumokat hogy hol nőttek fel stb... valahonnan meg kellett tudnom de egyáltalán nem másoltam ki! Amúgy neked a szarásodhoz van szépérzéked nekem máshoz! És nagyon csodálkozok rajta hogy egy ilyen okos felnőtt ember mint te vagy maga be le tudja szólni egy gyerek szépérzékét! Én ezt csak úgy hívnám hogy más az ízlésünk... Köszönjük a sok jót <3

2012. máj. 25. 23:03
 18/21 A kérdező kommentje:
Akkor kérünk meg egy adag rosszat!!! ;)
2012. máj. 25. 23:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Az ilyesmi mindíg felidegesít:

"És kérlek ne lopd el a teszteket mert saját munka és nem volt könnyű összehozni!"

Akkor képzeld el azt a 700+ képet amit te loptál, az mennyi munka volt.

2012. máj. 25. 23:33
 20/21 A kérdező kommentje:
figyelj menjek ki külföldre csinálni képet vagy ezt hogy gondolod? Honnan loptam volna? súgok google képek
2012. máj. 25. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!