Szerintetek jó az oldal? Írjátok le légyszi hogy mi kéne mégbele!
Sajnos egyet kell értenem.
Kusza, sok helyen olvashatatlan, a grafika egyszerűen csapnivaló, meg maga az egész szerkezet is. (Ez mondjuk az mlap hibája...)
A tartalom pedig szintén csak úgy fel van dobálva, kevés munka van benne.
Ezt leginkább előröl kéne kezdeni.
Már bocsi, de ott van, hogy "Szerintetek jó az oldal?" én válaszoltam a kérdésre kulturált formában, nem kell rögtön nekem esni.
Rendben, értem én, hogy tök büszkék vagytok rá, nagyszerű, de ettől függetlenül mint már mondtam az oldal több helyen is OLVASHATATLAN és a háttérkép kifejezetten idegesítő.
Nem fikáztam, hanem elmondta a véleményemet, úgy gondolom ez hasznos.
Jah és köszi, ezzel (is) foglalkoztam és informatikus vagyok. Csináltam már pár oldalt. :)
(Amúgy azt még nem is mondtam, hogy az mlapot és hasonló kész, webes felületen szerkeszthető kész szutykokat csak egy rossz vicc weboldanak nevezni. Kb köze a weboldal készítéshez egy ilyennel készült izének.
De gondoltam nem leszek bunkó, nem említem, de te provokáltál...)
Bizonyára sok munka lehetett vele és kellemetlen hallani, de ezt az oldalt jelen állapotában nem sokra lehet értékelni.
És a reklámok jelentik a legkisebb problémát.
A mozaik háttér és a hátteres szöveg borzalmasan fest, nehezen olvasható. Szimpla háttér kell, amin jól olvasható a szöveg. Ez így még designosnak sem mondható, max néhány tini lány cukinak találhatja.
Ha már van 3 évad, jó lenne őket egymás mellé tenni a menüben.
Nem tudom milyen lehetőségek adottak ezen a mindenkilapján, de a "Vámpírnaplók szereplőit" is valahogy egységesíteni kéne. Legalább a képek lehetnének egy méretűek. És ha megoldható 2-3 képet egy sorba tenne, a neveket pedig alájuk írni.
Így röviden ennyi...
Hát igazat kell adjak az előttem szólónak, ez a háttér nem épp a legjobb választás.
Egy free szerverre felrakott alap html lap tényleg szebb lenne, nincs reklám, mindent oda teszel és úgy, ahogy akarod.
HTML-t nem annyira nehéz megtanulni, persze kell hozzá idő, de megéri, kis javaval és css-el nagyon szép, egyszerű, letisztult dolgokat lehet létrehozni.
Minél egyszerűbb, letisztultabb a lap, annál jobb olvasni, könnyen el lehet rajta igazodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!