Php fusion-ról teljeskörű leírást hol találok?
Oldalunk php fusion felhasználásával készült. Szeretnék belelátni mi hogy és hol helyezkedik el a tárhelyen, hogy én is hozzátudjak nyúlni az oldalhoz, ne csak felszinesen.
Oldal címe: [link]
magyar nyelvű lehetőleg mindenre kiterjedő leírást keresnék. Segítségeteket előre is köszönöm!
Sokfajta kérdésem volna. url címeket pontosan miként lehet széppé tenni? Vagyis hogy ne ilyen pageid blabla jelenjen meg, hanem mondjuk bemutatkozas?
Aztán a másik, hogy a jelenlegi menü helyett arra gondoltam, mi lenne ha minden hivatkozásnál picike képecske jelezné, árulná el, hogy mit takarhat az alatta elhelyezkedő rész, amolyan szinbólumokként?
Ezenekn túl meg bármi olyan javaslat, ami növelhetné az oldal értékét, javíthatná kinézetét, működését, funkcióit, jobb felhasználói élményt okozhatna, szóval bármi más fejlesztési javaslat érdekelne!
Ez így lehet, hogy túl sokrétű és ezt már magán úton kéne megbeszélni...
Mindenesetre nagyon köszönöm ha segítesz, ill. bárkinek aki segít!
Először azt nézd már meg, hogy 6os vagy 7es fusion van alatta.
Aztán döntsd el milyen lenne a neked tetsző url. Ez inkább .htaccess-es megoldás lesz. A 6os fusionben nincs erre eszköz. A 7est annyira nem ismerem, ha az van, majd utánanézek.
A képes menüt én személy szerint nem ajánlanám, mert, ha beraksz egy új menüpontot, akkor gyárthatod hozzá a képet. Aztán az meg lehet nem úgy sikerül, mint az első sorozat és annál rosszabb nincs látványra, mint a nem egységes menüpontok. Én inkább vagy font-face-t, vagy cufont használnék, ami nagyjából olyan mintha más karakterkészletet használnál, de ezt automatikusan teszi bármilyen szövegre. Arra azért érdemes figyelni, hogy az ékezetes karakterek benne legyenek az adott készletben.
Ezek nem annyira fusion specifikus dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!