Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol találok ilyen oldalt?

Hol találok ilyen oldalt?

Figyelt kérdés

Olyan oldalt keresek, ahol lehet a szöveget színesíteni.. Tehát színátmenetes legyen, vagy épp szivárványos. Tudom, hogy van ilyen oldal, de most nem találom. :@

Sürgős lenne!

2012. febr. 2. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Honlap készítőre gondolsz?
2012. febr. 2. 17:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem. De ahhoz szeretném használni..

Olyan oldalra gondolok, ahova betudok illeszteni egy szöveget, ami színes lesz. Megkapom a már színes szöveg html kódját, amit beillesztek az oldalamra és kész..

2012. febr. 2. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:

A "FONT" paranccsal betűméretet vagy betűszínt állíthatunk be. A méret 1-től kezdve növekszik, a szín vagy angol elnevezés (140 lehetőségből), vagy RGB kód #RRGGBB formában. Az RGB (Red=piros, Green=zöld, Blue=kék) kód hexadecimálisan (16-os számrendszerben) írandó, és így a piros-zöld-kék arányt több, mint 16 millió módon adhatjuk meg (#000000 és #FFFFFF között). Más kérdés, hogy a szemünk (és a képernyőnk) hány színt tud megkülönböztetni. (Bölcsészeknek: A színkód egy # jelet követő olyan 6 jel, amiben számjegyek és az ABCDEF betűk állhatnak.) Egy pl.: <BR><FONT COLOR=#ABCDEF SIZE=5>#ABCDEF

(nincs neve)</FONT></B> Ezt találtam remélem segítek.

2012. febr. 2. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Már megtaláltam..

[link] <--- ezt az oldalt kerestem. :)

2012. febr. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!