Hol találok ilyen oldalt?
Olyan oldalt keresek, ahol lehet a szöveget színesíteni.. Tehát színátmenetes legyen, vagy épp szivárványos. Tudom, hogy van ilyen oldal, de most nem találom. :@
Sürgős lenne!
Nem. De ahhoz szeretném használni..
Olyan oldalra gondolok, ahova betudok illeszteni egy szöveget, ami színes lesz. Megkapom a már színes szöveg html kódját, amit beillesztek az oldalamra és kész..
A "FONT" paranccsal betűméretet vagy betűszínt állíthatunk be. A méret 1-től kezdve növekszik, a szín vagy angol elnevezés (140 lehetőségből), vagy RGB kód #RRGGBB formában. Az RGB (Red=piros, Green=zöld, Blue=kék) kód hexadecimálisan (16-os számrendszerben) írandó, és így a piros-zöld-kék arányt több, mint 16 millió módon adhatjuk meg (#000000 és #FFFFFF között). Más kérdés, hogy a szemünk (és a képernyőnk) hány színt tud megkülönböztetni. (Bölcsészeknek: A színkód egy # jelet követő olyan 6 jel, amiben számjegyek és az ABCDEF betűk állhatnak.) Egy pl.: <BR><FONT COLOR=#ABCDEF SIZE=5>#ABCDEF
(nincs neve)</FONT></B> Ezt találtam remélem segítek.
Köszönöm! Már megtaláltam..
[link] <--- ezt az oldalt kerestem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!