8 kérdése:
Hogyan kell megnyittani a bongeszoben a html-t, hogy lassam az eredményt is?
Figyelt kérdés
Szoval most probalok megtanulni html weblapszerkesztest és konkrétan az lenne az elakadásom oka, hogy:
létrehozom az xy.html szoveges allomanyt, megnyitom notepad-ben, beleirkalom amit szeretnek, de ez utan amikor meg szeretnem nezni az eredmenyt nem tudom hogyan kell megnyittani bongeszobe....a suliba eleg csak rakattintani de itthon ha rakattintok a notepad ot veszi elo es ha megnyittom bongeszobe akkor a bongeszobe jelenitti meg ezeket
<html>
vbwayehbwyavweve
</html>
nah szoval amiket irtam
arra gondolok h valamit be kene allittani csak nem tudom, hogy mit es hol....ha tudja valaki legyszi reszletesen?
VALASZOKAT ELORE IS KOSZONOM!!!
2012. máj. 16. 08:13
11/11 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a válaszokat xD tényleg csak annyi volt h elrejtette h .txt ben volt ^^ :D
2012. máj. 17. 19:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!