Miért érdekli annyira az embereket hogy mivel készült a weboldal? (pl PHP fusion vagy Wordpress)
Azért a gportalt és a Joomlat egy mondat említeni nem gyenge... :D
Inkább CMS, mint az ilyen online hülyeségek... A CMS telepítésénél legalább egy MINIMÁLIS munka van a dologban...
én is általában csak azért nézem meg hogy mivel csinálták hogy ha véletlenül valami hasonlót kell csinálnom akár magamnak, akár másnak akkor tudjam hogy ezzel ilyet biztos lehet :D
de igazából tényleg csak a végeredmény a lényeg :D
előző vagyok :D
régen én is ilyen "gportálos vérpistike" voltam
de aztán valahogy rátévedtem egy html templatere, és volt egy ismerősöm aki mondta hogy ez mi :D
elkezdtem statikus oldalakat gyártani mindenhez, de komolyan mindenhez :D
aztán jött az hogy milyen gáz már hogy mindig a kódban kell írogatni ha valami hír van vagy valami és akkor jött a képbe a php és a cms-ek :D
rátaláltam az extra.hu-ra :D
örültem a fejemnek hogy milyen jó, mindent felpakolásztam oda, aztán egy darabig nem volt otthon net szóval hanyagoltam. mire visszakötötték addigra megszűnt az extra -.-"
ez hatalmas csalódás volt számomra. nagynehezen megtaláltam a tárhely.biz-t, az nagyon jó volt, de sajnos ők is fizetőssé váltak, de a mai napig visszajárok oda fórumozni :D
azóta csak szenvedek minden szirsz@r ingyenes szolgáltatónál :D
4-5 napja fizettem ki életem első tárhelyét, ami már viszonylag komoly és alig várom hogy hazaérjek a suliból és elkezdjek szépen felrakni mindent és remélem mire hazaérek addigra befrissülnek a névszerverek is és a domain-jeim is életre kelnek :D
nem tudom miért írta ezt le, de jól esett egy kicsit visszagondolni hogy mi is voltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!