Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért érdekli annyira az...

Miért érdekli annyira az embereket hogy mivel készült a weboldal? (pl PHP fusion vagy Wordpress)

Figyelt kérdés
Nem tökmindeggy hogy mivel készült, szerintem a végeredmény a lényeg... ti hogy vagytok ezzel?
2012. máj. 2. 20:09
 1/7 Manesz ***** válasza:
szeretnék megtudni hogy tegyükfel hogy tudnának ők is összepakolni egy olyat mint a tied gportálon... (Csak irigyek, de nem értenek hozzá, aki ért hozzá az nekiáll egyből)
2012. máj. 2. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
De a végeredmény a lényeg, csakhogy általában vannak a gportálos és Joomlás vérpistikék akik az összes CMS -t használót lejáratják az okos kérdéseikkel és a felvágós "nekem van honlapom és ÉN CSINÁLTAM!!!" hozzáállásukkal.
2012. máj. 2. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért a gportalt és a Joomlat egy mondat említeni nem gyenge... :D

Inkább CMS, mint az ilyen online hülyeségek... A CMS telepítésénél legalább egy MINIMÁLIS munka van a dologban...

2012. máj. 2. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem magát a weboldalt megcsinálni a vicces CMS-el, hanem magát a CMS-t. :D
2012. máj. 3. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
én ha egy olyan oldalt látok ami tetszik(most nem az ilyen gayportálos sz@rságokra gondolok, hanem wp drupal stb) Akkor megnézem a forráskódot ,hogy milyen template-et használ meg milyen modulokat, és ha egy hasonlót kell összeraknom akkor ezeket tudom hasznosítani.
2012. máj. 3. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:

én is általában csak azért nézem meg hogy mivel csinálták hogy ha véletlenül valami hasonlót kell csinálnom akár magamnak, akár másnak akkor tudjam hogy ezzel ilyet biztos lehet :D

de igazából tényleg csak a végeredmény a lényeg :D

2012. szept. 24. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok :D

régen én is ilyen "gportálos vérpistike" voltam

de aztán valahogy rátévedtem egy html templatere, és volt egy ismerősöm aki mondta hogy ez mi :D

elkezdtem statikus oldalakat gyártani mindenhez, de komolyan mindenhez :D

aztán jött az hogy milyen gáz már hogy mindig a kódban kell írogatni ha valami hír van vagy valami és akkor jött a képbe a php és a cms-ek :D

rátaláltam az extra.hu-ra :D

örültem a fejemnek hogy milyen jó, mindent felpakolásztam oda, aztán egy darabig nem volt otthon net szóval hanyagoltam. mire visszakötötték addigra megszűnt az extra -.-"

ez hatalmas csalódás volt számomra. nagynehezen megtaláltam a tárhely.biz-t, az nagyon jó volt, de sajnos ők is fizetőssé váltak, de a mai napig visszajárok oda fórumozni :D

azóta csak szenvedek minden szirsz@r ingyenes szolgáltatónál :D

4-5 napja fizettem ki életem első tárhelyét, ami már viszonylag komoly és alig várom hogy hazaérjek a suliból és elkezdjek szépen felrakni mindent és remélem mire hazaérek addigra befrissülnek a névszerverek is és a domain-jeim is életre kelnek :D

nem tudom miért írta ezt le, de jól esett egy kicsit visszagondolni hogy mi is voltak :D

2012. szept. 24. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!