Tumblrön hogyan tudnék létrehozni egy "én" fület, ahol a saját képeim lennének?
Figyelt kérdés
Kérlek részletesen írd le ,mert már rengetegszer megpróbáltam és soha nem sikerült. :(
Köszönöm előre is!!
2012. máj. 1. 22:42
1/1 anonim válasza:
1. képfeltöltésnél jobb oldalt van egy olyan kis rublika, hogy "tags". amikor saját képet töltesz fel, oda adj meg egy szót, mondjuk azt, hogy 'kepeim', de tulajdonképpen tökmindegy, hogy mi az.
2. utána pedig csak egy linket kell létrehozni a description dobozba, ezt kell berakni oda: <a href='http://linked.tumblr.com/tagged/kepeim'> képeim </a>
a linked logikusan a saját tumblr url címed, a "képeim" helyett pedig az a szót/szavakat adhatod meg, amikről átlinkelje a képeket. ezután minden olyan kép meg fog jelenni itt, amihez a feltöltés tags mezejénél a kepeim szót adtad
remélem, segítettem (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!