Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Letöltöttem a Max's GuestBook...

Letöltöttem a Max's GuestBook vendégkönyvet, de amikor beillesztem az oldalamra, akkor hibát ír ki.Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

$data = file ($this->messageDir. DIRECTORY_SEPARATOR. $value) ; Ez a sor nincs rendben.

Itt a vendégkönyv linkje: [link] Ultraweb-re akartam feltölteni.

2012. ápr. 23. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:

bocs, de most rohadtul nincs kedvem egy sz*r freescriptet debugolni...

Magyarul: a neten számtalan script van, némelyik jó, némelyik nem.. ez sajnos ilyen; szóval, ha önálló fejlesztés helyett kész scriptet szeretnél beszerezni, akkor javaslom, hogy saját idegsejtjeid védelme érdekében inkább úgy csináld, hogy ami nem jó, azt hagyd a fenébe, keress másikat, mivel ezrével hemzsegnek.

+++végigolvasni a letölthető kódot, megérteni a metódust, stb szerintem tovább tart, mint írni egy ilyen kaliberű scriptet, de ez más kérdés...

és hogy válaszoljak is: [link]

magyar leírás, és ez működik is! szerintem használd ezt, ha megfelel!

2012. ápr. 23. 10:08
 2/2 A kérdező kommentje:
igen, ez működik. köszi a segítséget.
2012. ápr. 23. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!