Milyen honlapot lehet készíteni az Egyesült Államokról?
Figyelt kérdés
Az informatika tanárom azt a házi feladatot adta fel,hogy készítsünk egy honlapot az USA-ról Microsoft Worddel. Miről írjak, és hogyan?2012. ápr. 17. 19:08
1/10 lindmayer válasza:
amiről akarsz
de a worlddel nehezen lehet honlapot csinálni(ezt a tanárnak üzenem)
2/10 A kérdező kommentje:
de lehet simán ;)
2012. ápr. 17. 19:17
3/10 legendavagyok01 válasza:
Hát lehet weblapként menteni, és működik is, bár ezt én sem hívnám weblap készítésnek. :)
Ha doc-ba mentem word, ha html-be weblap, nagyon komoly munka zajlik nálatok weblapkészítés témakörben...
4/10 legendavagyok01 válasza:
Egyébként ennyi nem elég?
5/10 A kérdező kommentje:
jaja nehéz sajnos nem tudom még miről irjak amerikáról tudsz nekem segíteni? :)
2012. ápr. 17. 19:19
6/10 A kérdező kommentje:
ht mien témák legyenek benne mer van h adatai,nevezetességei,államai még vmi?
2012. ápr. 17. 19:21
7/10 anonim válasza:
Kérdező!
Legyen már benned egy kis önállóság! Ne vár már el, hogy mások szedjenek össze rendszerezett tartalmakat az USA-ról számodra!
Akkora tág a téma, hogy bármi belefér, csak el kéne olvasni pár oldalt az USA-val kapcsolatosan. Vagy olvassunk mi helyetted?
8/10 anonim válasza:
Informatika háziban, szerintem nem a tartalom lesz a meghatározó...Bár weblapot worddel nagy ötlet tőle tényleg.
9/10 anonim válasza:
Azert szörnyü latni h a mai informatika tanarok sem okosabbak mint egy marek lepkefing.
10/10 anonim válasza:
...és néha pont olyan büdösek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!