Kezdő webmester tanoncnak mit ajánlatok a tanuláshoz?
Webmester szeretnék lenni, de nem igazán tudom hol is kezdjem a tanulást. Alighogy belefogtam a PHP- nyelv tanulásba máris jött, hogy HTML talán a HTML-es kéne kezdenem, aztán a PHP könyvben épp hogy említik az Apache, MySQL és PHP4/5 telepítését, nem igazán tudom hol a kezdet kezdete, hogy mindent egymásra építhessek.
(Windows 7 x86 rendszer alatt)
Kérlek segítsetek, mit ajánlatok? Ki hol, honnan tanult?
#10/10
A HTML meg CSS-ben semmi olyan nincs amit ne lehetne fél nap alatt elsajátítani. A HTML konkrétan egy óra max, gyakorlással együtt, a CSS már kicsit hosszabb, de ha van egy jó könyv vagy doksi néhány óra alatt az is meg van, plusz néhány óra gyakorlatban kipróbálás, az pont egy fél nap.
Na jah, de az, hogy valaki fél nap alatt elolvassa és az, hogy használni is tudja utána két különböző dolog.
Fél nap gyakorlás édes kevés arra, hogy valaki megfelelően elsajátítsa csak a html alapokat.
Elolvasni el lehet mindent ennyi idő alatt róla, de attól még nem fogja valaki tudni egyből tökéletesen használni.
ahhoz minek kéne php?
még jegyzettömben is tudsz kódot írni.
beleírod elmented .html kiterjesztéssel, és pl. firefox-al futtatod a fájlt.
Látod még ennyit sem tudtam, nincs mit szégyenlem, olyan alapon vagyok, de akaratom és lelkesedésem az van a munkához.
Köszi a segítséget, így már menni fog a HTML.
szerintem a jó sorrend:
HTML->CSS->PHP->Java script->Java->aztán meg a többi így ajánlott tanulni szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!